onsdag 12 september 2012

WT Vallentuna

Nu är det snart dax för Working test i Vallentuna! 30 sept.

Vi är några som  redan har anmält oss!!!
Om Du inte tänker tävla, så kom och titta .......och heja på Lintorparna!
Mirja och Jaffy

Vi fick ett mail från Goldenklubben .....

Hej bästa uppfödare,
Goldenklubben Stockholm/Gotland ordnar i år ett WT med extra hjälp för ekipage som vill starta för första gången. Christina Axlund kommer att finnas på plats för frågor och stöttning. Vi vill gärna se så många goldens som möjligt och därför undrar vi om du kan skicka nedanstående mail vidare till dina valpköpare. Anmälan skall vara inne redan på måndag så skicka gärna så snart som möjligt. Varmt tack på förhand!
-----------------
Hej Bästa Goldenägare.
Vi längtar efter att få se dig och din golden!
Working TestSöndag 30 september 2012 i Vallentuna
Varmt välkommen att anmäla till höstens working test! Ett working test är en inofficiell tävling, vars syfte är att bedöma de jaktliga anlagen utan att vilt fälls. Provet genomförs med s k dummies och hundarna prövas på fyra eller fem stationer som kan vara markeringar, dirigeringar, närsök eller en liten walk-up. Varje station har ”sin” domare som bedömer hundens prestation utifrån en skala på 20 poäng.

Nyhet för i år!
Vi har en instuktör/domare på plats för att hjälpa och stötta alla er som vill komma för första gången. Så ta chansen, passa på att se hur långt ni kommit i er apporteringsträning, ha en kul dag tillsammans med din hund!
Anmälan
Gå in på http://stockholm.goldenklubben.se Under Apporterin/Jakt hittar du all information.
Vi ses!
Hälsningar
Styrelsen
Goldenklubben Stockholm/Gotland

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar